Inloggen
Contact

EPA Kenniscentrum biedt adviseurs kwaliteitsopleidingen

Het geheel vernieuwde EPA Kenniscentrum biedt in 2018 alle benodigde opleidingen voor zowel EPA-W als EPA-U. Deze opleidingen en bijeenkomsten worden speciaal  voor u dit najaar georganiseerd. Meld u nu hieronder aan!

EPA Kenniscentrum is een platform van F&B Kennispartner in energie en werkt nauw samen met FedEC en stichting PHOE. Partijen hebben zitting in de Examencommissie EPA, de Technische Commissie en het CCvD en onderhouden goede contacten met marktpartijen en de overheid. De aangeboden kennis is derhalve actueel, deskundig en doorspekt met praktijkvoorbeelden.

Opleiding EPA-U

Deze opleiding draait om het opstellen van een EPA-U label en een goed maatwerkadvies. Deze opleiding van FedEC is gebaseerd op het Handboek EPA-U en sluit goed aan bij het landelijk CITO-examen van 14 december.

Cursus data: 12 en 30 november en 10 december. Meer informatie treft u hier.

Opfriscursus EPA-W (verplicht)

Deze is verplicht voor adviseurs met een diploma dat voor 2017 is behaald en dient voor 31 december 2018 te zijn gevolgd om het diploma geldig te houden.

Cursus datum: 14 november. Meer informatie hierover treft u hier.

Opleiding EPA-W

Deze opleiding is bedoeld voor EPA-W-adviseurs en richt zich op het EPA-W-label en het opstellen van een maatwerkadvies. Deze opleiding  sluit goed aan bij het landelijk CITO-examen van 30 november.

Cursus data: 19, 21, 23 en 28 november. Meer informatie treft u hier.

Maatwerkadvies voor VvE’s

Deze nieuwe eendaagse opleiding is speciaal ontwikkeld voor de experts die VvE’s op weg willen helpen met energiebesparing. De opleiding is bestemd voor gekwalificeerde maatwerkadviseurs met een BRL 9500-02 certificering of personen die dit overwegen.

Cursus datum: 3 december. Meer informatie treft u hier.