Inloggen
Contact

EPA-adviesplatform op Vakbeurs Energie

Wilt u de professionals achter het platform leren kennen? Kom dan langs op de Vakbeurs Energie van 9 tot en met 11 oktober in Den Bosch, waar het EPA-adviesplatform vertegenwoordigd is.

De Brabanthallen in Den Bosch bieden van 9 tot en met 11 oktober een podium aan de Vakbeurs Energie. Inmiddels toe aan haar 14e editie is deze beurs uitgegroeid tot een platform voor iedereen die serieus bezig is met duurzame energieopwekking en energiebesparing. Professionals kunnen hier terecht bij ruim 350 exposanten en partners en hun kennis opfrissen met honderden inhoudelijke sessies. En EPA-adviseurs kunnen ook terecht bij het EPA-adviesplatform, dat op de beursvloer klaar staat voor uw vragen!

Meer weten van digitale vraagbaak
Adviseurs kunnen van 9 tot en met 11 oktober in Den Bosch kennismaken met de coördinatoren die aan het platform werken. Geeft u EPA-U- of EPA-W-advies? Kom dan langs! Zo komt u te weten hoe deze digitale EPA-vraagbaak werkt en volgens welke principes.

Nieuws over BENG, labels en energiebesparing
Adviseurs kunnen op de Vakbeurs Energie niet alleen meer leren over het EPA-adviesplatform, maar ook over energielabels en energieprestatieadvies in het algemeen. De meest interessante workshops en lezingen hebben wij voor u op een rijtje gezet:

Workshop betaalbaar BENG bouwen met de AZEB-methode

Seminar energie besparen doe je nu 

Het energielabel: ontwikkelingen onthuld

Workshop BCRG toepassen van innovatieve technieken bij de energieprestatie van gebouwen (BENG)