Inloggen
Contact

Denk mee over de NTA 8800!

Zoals u vaker leest in deze nieuwsbrief komt de NTA 8800 eraan. De Werkgroep Gebouwde Omgeving wil 6 april met specialisten en deskundigen brainstormen over haar inbreng in deze Nederlandse Technische Afspraak. Eerst meer kennis opdoen? FedEC houdt binnenkort een NTA8800-themabijeenkomst!

Bent u deskundig in de methodiek voor energielabeling en maatwerkadvies W en U? Meld u dan nu aan voor de NTA 8800-brainstormsessie die de Werkgroep EPA van brancheorganisatie FedEC op 6 april organiseert. Bij het F&B training center in Hilversum wil de Federatie van Energieconsultants met u nadenken over de inbreng van FedEC in de NTA8800.

Brainstormprogramma
Waar kunt u over meedenken tijdens de brainstormsessie? Lees hier het voorlopig programma van 6 april:

-Informatie over procedurele stand van zaken en vervolg ontwikkeling NTA8800
-Geleerde lessen uit introductie eerdere nieuwe/aangepaste methoden in de praktijk
-Formulering inbreng FedEC in ontwikkeling NTA8800
-Onderwerpen en sprekers voor de te organiseren FedEC-themabijeenkomst

Samen leren over de NTA8800
Zoals u kunt lezen organiseert FedEC binnenkort een thema-bijeenkomst waarbij de nieuwe Nederlandse Technische Afspraak centraal staat. In de komende tijd zal hier meer informatie over beschikbaar komen. Houd het EPA-adviesplatform, deze nieuwsbrief en de FedEC-site hiervoor in de gaten.

Brainstormen?
Meld u nu aan voor de brainstormsessie door te mailen naar nromijn@fbbv.nl of te bellen naar 035-6838833! Wilt u meer informatie? Neem contact op met Karin de Ferrante van F&B kennispartner in energie en milieu via mail of telefoon.