Inloggen
Contact

Houd uw kennis actueel!


Foto: Kaboompics.com

EPA-U en EPA-W-advies van de hoogste kwaliteit vraagt om continue kennisontwikkeling. Deze maand start weer de FedEC EPA-U-bijscholingscursus.

Als energieadvies branchevereniging ziet de FedEC het als haar primaire taak om de kwaliteit van de energieadvies producten hoog te houden. Uit het onderzoek naar de kwaliteit van energielabels dat door de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) is uitgevoerd in 2013 bleek dat de kwaliteit van de afgegeven EPA-U- labels in veel gevallen onvoldoende was. Naar aanleiding van deze bevindingen wordt er door FedEC een bijscholingscursus voor EPA-U adviseurs georganiseerd.

Meest voorkomende interpretatieverschillen
De FedEC EPA-U bijscholingscursus behandelt de wijzigingen die sinds het begin zijn doorgevoerd puntsgewijs en bespreekt de meest voorkomende gebieden waar interpretatieverschillen bestaan. Het doel van de bijscholingscursus is om adviseurs te helpen bij het juist opstellen van energielabels voor de utiliteit. De bijscholingscursus maakt onderdeel uit van een serie van stappen die door de FedEC wordt gezet om de kwaliteit van het EPA-U energielabel te verbeteren.

EPA-U-bijscholingscursus start 14 november
Wilt u ook kwalitatief hoge utiliteitslabels blijven leveren? Meld u dan nu aan! De volgende EPA-U-bijscholingscursus start 14 november bij het F&B Training Center in Hilversum. Lees hier meer over de opleiding, vraag verdere informatie aan of schrijf u nu in!